House Factory International Australia este lider in domeniul constructiilor pentru zone predispuse cutremurelor si vanturilor ciclonice.

Ea reprezinta o noua viziune in tehnologia constructiilor – un sistem de constructie revolutionar, competitiv si proiectat care a fost testat si aprobat in Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii.

Cererea pentru astfel de constructii este in crestere, o data cu inmultirea populatiei si aparitia unor fenomene geologice si meteorologice deosebite care necesita construirea de noi imobile pe o tehnologie rapida, sigura si ieftina. Pachetele de optiuni de structuri metalice usoare din otel galvanizat includ, dar nu sunt limitate la case sociale, case ieftine, case rezidentiale, duplexuri si multiplexuri, centre comerciale si medicale, sedii birouri, moteluri si hoteluri, precum si multi-housing si blocuri cu mai multe etaje.

Aceste structuri de metal sunt fabricate pentru fiecare proiect in parte si transportate la destinatie in termen de 4-6 saptamani. Impreuna cu aceste structuri metalice usoare firma a dezvoltat de asemenea si o tehnica de construire rapida a caselor

Deveniti distribuitor House Factory

House Building Systems, Master Franchise pentru Romania, va pune la dispozitie franciza House Factory in urmatoarele conditii:
Ca francizat al produselor House Factory International, veti primi:
- drept de exclusivitate asupra unei anumite regiuni
- o afacere la cheie
- un concept de afacere testat
- manuale operationale
- dreptul de a folosi tehnologia dezvoltata de firma pentru constructia de case
- dreptul de a utiliza site-ul companiei, www.housefactory.ro (Nu este nevoie sa va creati propriul site. House Factory va prezenta datele dumneavoastra de contact si va directiona spre dumneavoastra toate cererile de informatii provenind din regiunea pentru care aveti franciza.
- rapoarte si stiri lunare prin care veti fi informat despre situatia curenta a companiei si diverse evenimente semnificative
(aveti la dispozitie si un forum al distribuitorilor House Factory)
- acces la o retea informationala online disponibila la orice ora din orice zi

Zone francizate

Avantajele sistemului House Factory

House Factory reprezinta o noua viziune in tehnologia constructiilor – un sistem de constructie revolutionar, competitiv si proiectat de House Factory International Australia. Testat si aprobat in Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii, este folosit in 85% din constructia de imobile anuala a acestor tari.

Sistemul de constructie reprezinta un progres prin simplitatea constructiilor, acesta fiind proiectat sa foloseasca un numar minim de componente modulare. Construite in principal din profile usoare de otel galvanizat, componentele se cupleaza impreuna cu usurinta, facand ca o constructie House Factory, indiferent de marime, sa fie inaltata eficient si economic, chiar si de catre muncitori necalificati.
De la locuinte ieftine la cele rezidentiale si pana la constructiile de apartamente, centre medicale si spitale, scoli, birouri si centre comerciale ; de la campuri miniere sau petroliere si pana la baracile militare, acest sistem ofera o gama larga de intrebuintari care poate fi aplicat in tarile dezvoltate cat si in cele in curs de dezvoltare din lumea intreaga.

Sistemul House Factory poate fi folosit atat pentru constructia de imobile noi, cat si pentru mansardarea blocurilor si extinderea/modernizarea caselor batranesti. 270 de milioane de oameni nu au cum sa greseasca, iar cererea de locuinte este in continua crestere – an de an !!!

Costuri

Taxa de franciza este “Zero”.

Conditia esentiala este ca la semnarea Contractului de franciza pentru zona aleasa sa se lanseze o Comanda Ferma in valoare de 20.000 euro (plus TVA) pentru fiecare zona aleasa.

Francizatul va primi un pachet de structuri metalice la aceasta valoare plus:
- licenta de exclusivitate pentru regiunea aleasa
- manualui Francizei administrarea firmei;
- manualul de montaj al structurilor
- dreptul de folosirea structurilor metalice create de Francizor pentru construirea imobilelor comandate
- dreptul de a si crea o retea proprie de distribuitori autorizati si de lucratorii independenti/agentii din teritoriul dumneavoastra, pe care ii angajati).

In plus mai trebuie achitat lunar :
• 5% redeventa lunara bazata pe valoarea structurilor comandate, si
• 2% taxa de publicitate globala

Primiti in schimb un sistem de afaceri profitabil!!!

If you enjoy our post, feel free to subscribes to our rss feeds