Noi oferim constructii de calitate, la preturi convenabile, in zonele predispuse seismelor si vanturilor ciclonice. Pachetele de optiuni de structuri metalice usoare din otel galvanizat includ dar nu sunt limitate la constructii de case sociale, case ieftine, case rezidentiale, duplezuri si 4plexuri, centre comerciale si medicale, sedii birouri, moteluri si hoteluri, precum si imobile multifamiliale si blocuri de apartamente cu mai multe etaje.

 Structurile metalice si de rezistenta pot fi construite pentru fiecare obiectiv in parte si transportate la destinatie in cateva saptamani. Am dezvoltat de asemenea si o metoda de a furniza toate materialele necesare construirii casei cum ar fi: acoperisuri, lambriuri, ferestre, usi, instalatii sanitare, electrice, termice si de aer conditionat, partitionari, obiecte de baie si bucatarie, mobilier, parchet laminat, gresii si faiante, si alte material necesare finisarii. Noi putem trimite aceste material in toata lumea.

 Case de lemn sau Case pe structuri metalice ?

OTELUL ESTE UN MATERIAL DE CONSTRUCTIE SUPERIOR

Este materialul cu cea mai buna proportie intre rezistenta si greutate care este 100% recicl….l

Aceste structuri de metal sunt fabricate pentru fiecare proiect in parte si transportate la destinatie in termen de 4-6 saptamani. Impreuna cu aceste structuri metalice usoare firma a dezvoltat de asemenea si o tehnica de construire rapida a caselor. Noi putem furniza toate materialele necesare pentru acoperis, placari, geamuri, usi, instalatii sanitare, electrice si termice, bucatarii si bai, gresii si faiante, precum si alte materiale necesare de finisaj. Noi putem aranja transporturi de materiale pentru orice locatie din lume.

Pentru mai multe detalii si pentru a exemplifica ce tipuri de constructii putem realiza, va rugam sa vizitati catalogul nostru unde puteti vizualiza exemple de case convenabile, rezidentiale, vile, apartamente, planuri, proiecte, finantare constructii, case la rosu sau case la cheie si consultanta constructii online.

Subscribe to the post comments feeds or Leave a trackback

Filed under: House Factory     Tags: , , , , , , ,
No Comment Yet