Constructorii economisesc timp si bani prin folosirea ramelor de otel. Ramele moderne din otel folosite la construirea caselor sunt usor de asamblat. Producatorii le fac sa fie tot mai cerute de constructori pentru a le îmbunatati sistemul de operare si pentru a le satisface trebuintele. 

 Constructorii pot obtine performante cu usurinta si eficienta. Schitele realizate cu ajutorul computerului si productia permit construirea oricarui tip de casa cu orice numar de etaje.

 Capacitatea otelului de a acoperi anverguri de interior maresc flexibilitatea structurii. În plus, grinzile lungi pentru anvergura reduc numarul de rame suport cerute, reducând astfel costul. În unele cazuri ramele usoare din otel elimina trebuinta pentru sectiunile grele de structura. Montajul în cadrul fabricii reduce timpul de lucru, pierderile si furturile de la locul de munca.

Toate acestea reprezinta metode de a diminua costurile. House Factory P/L ofera rame din otel ca pe o optiune în construirea oricarei case. Ramele din otel “sunt competitive cu alternativele internationale în ce priveste pretul. Întrucât construirea caselor cu ajutorul ramelor din otel este mai rapida, exista avantaje atât pentru constructor cât si pentru client”. Ramele din otel sunt cu 70% mai usoare decât cele din lemn, (desi foarte rezistente) si sunt mai usor de manevrat. Acestea nu absorb apa în sezonul umed. Producatorii le distribuie în forma prefabricata, fiecare având pozitia sa în montaj.

Cu fiecare lot de rame pentru construirea unei case producatorul asigura o pozitionare completa a ramelor si grinzilor. Majoritatea producatorilor asigura instructiuni clare sau un manual de instructiuni pentru a elimina orice nelamurire. Producatorii de unelte si elemente de fixare au facut tot posibilul pentru usurarea lucrului în otel. Acestia au produs unelte usor de manevrat care fac parte din echipamentele majoritatii constructorilor si ale furnizorilor intermediari. Producatorii de rame usureaza acest lucru.

Acestia asigura toate produsele – suport de care are nevoie constructorul. Aceste produse indica tipul, pozitionarea si numarul elementelor de fixare. Anumite suruburi si nituri sunt folosite pentru a îmbina ramele de otel, în functie de particularitatea sistemului. Unele dintre ele pot fi torsionate si fixate în pozitia respectiva. Prin folosirea metodelor conventionale, ramele se fixeaza usor pe suport de beton.

Ramele au orificii deja facute pentru instalarea rapida si usoara a instalatiilor tehnico-sanitare si a celor electrice. Mansoane pentru instalatiile electrice si sanitare care izoleaza firele si tuburile protectoare din otel în interiorul ramelor sunt deja disponibile. E o treaba usoara sa izolezi tuburile din otel în interiorul ramelor pentru a preveni coroziunea bimetalica.

Este usor sa fixezi garniturile si învelisul protector direct pe ramele de otel si sa pozitionezi elementele de fixare în interior. În general, placile nu sunt în mod obligatoriu necesare pentru un tavan fals daca grinzile sunt pozitionate la 600 mm, ceea ce permite ca placile din gips hidratat sa fie fixate direct pe partea inferioara a grinzilor. Acest lucru reprezinta înca o modalitate de a economisi bani.

Placile din gips hidratat de interior sunt fixate cu suruburi si de vreme ce ramele de otel sunt atât de netede, furnizorii considera ca nu e obligatoriu sa le împachetezi pentru a compensa dimensiunile nonlineare. Furnizorii de elemente izolatoare prefera într-adevar cuadratura de otel pentru ca este atât de neteda si durabila.

Furnizorii intermediari de specialitate pot asambla bai si bucatarii mai usor si mai rapid si la un cost mai mic din aceleasi motive. Asadar este o modalitate simpla de a atinge un nivel superior de finisare de interior care va dura întrucât cuadratura de otel nu-si va schimba forma si dimensiunile dupa instalare.

Niturile si suruburile din otel rigid sunt potrivite pentru a fixa arhitrave si placile de bordura. Fixarea tiglelor pe acoperis este asemanatoare cu lucrul în lemn. Este un mod foarte usor de a fixa traversele pentru acoperis direct pe grinzi. Suruburile sau chiar niturile pot fi folosite pentru fixarea obiectelor de iluminat. Ferestrele si tocurile de usa sunt fixate în acelasi mod precum cele de lemn.

Pentru zidarie sunt disponibile caramizile cu sistem de prindere care economisesc timp. Managementul de termite este simplificat. Termitele nu pot distruge cuadratura de otel. Asadar este putin probabil ca constructorul sa fie implicat mai târziu în orice problema legata de paguba produsa de termite. Astfel constructorul nu este obligat sa foloseasca substante de dezinsectie. Proprietarii apreciaza în mod deosebit calitatea anti-termite a otelului deoarece în zilele noastre acestia sunt mult mai constienti de existenta termitelor si de pagubele mari pe care acestea le implica.

Proprietarii apreciaza si mediul imediat apropiat care nu contine produse chimice. Acestia au devin din ce în ce mai constienti. Exista motive serioase pentru care interesul fata de cuadratura din otel este în crestere. De exemplu, aceasta este anti-termite si rezistenta la foc.

Otelul este 100% reciclabil. Multe companii de asigurari ofera constructorului si antreprenorului calcule mai favorabile în timpul procesului de construire, si vor oferi proprietarului o asigurare mai ieftina pe casa si pe bunuri. La o revânzare a acestora pretul creste.

Subscribe to the post comments feeds or Leave a trackback