Cladirile House Factory sunt foarte competitive ca pret în comparatie cu casele construite în mod traditional care sunt construite la un standard de proiectare echivalent. Calitatea materialelor si produsul finisat tinde sa fie superior altor sisteme. Pretul depinde de multi factori. Cel mai ieftin pret la o dotare standard, cu 3 dormitoare, 100 m2. Pentru un pachet de elemente componente, incluzând: structurile metalice, structuri de rezistenta seismica, intarituri speciale, ancore, autofiletante, ferme acoperis, elemente de îmbinare, suruburi, bolturi, atestatul de proiectare si planurile de constructie vor costa intre 4,25 si 6,80 € /kg pret CIP(in functie de tipul de franciza detinut). Transportul pentru acest tip de casa depinde de distanta la care trebuie montata si se adauga la pretul deja mentionat pentru majoritatea destinatiilor. Lucrarile de excavare, fundatia concreta, instalatia electrica si cea de apa vor fi asigurate la fata locului la costul regional. Optiuni precum culoarea, gresia, dulapurile, ferestrele si usile traditionale se vor adauga la costul final. Casele House Factory costa de obicei mai putin pentru finalizare decât alte metode de constructie când se construieste la o calitate echivalenta finisata si la un standard de proiectare egal.

 Cât dureaza ca pachetul dumneavoastra sa ajunga la locul constructiei?

 Fabricam în mod curent pachetele cu componente House Factory în fabricile noastre din România. Perioada tipica de livrare este de 90 zile de la semnarea contractului cu clientul pâna la livrarea pachetului complet House Factory. În aceasta perioada, proiectul complet este desenat si trimis catre client. Locul de constructie este pregatit si excavatiile sunt sapate si fundatiile turnate.

 Pot sa construiesc eu casa?

 Ati putea chiar dumneavoastra sa asamblati sistemul de componente House Factory cu conditia sa fiti asistati de echipa noastra care va va ajuta sa va ridicati treptat casa House Factory.

 Voi avea nevoie de asigurare pentru o casa House Factory?

 Va trebui sa va procurati o asigurare personala care sa satisfaca cererile institutiei dumneavoastra de asigurare, precum si propriile doleante. O casa House Factory poate fi asigurata la o rata comparabila sau mai joasa decât rata folosita pentru case conventionale de beton.

 Ce este o casa House Factory?

 House Factory este un sistem de constructie care utilizeaza componente fabricate conform standardelor de asigurare a calitatii ISO 9001 în ultimul tip de fabrica. Majoritatea proiectelor la cererea clientului pentru o structura conventionala de pâna la 3 etaje (cu 2 etaje într-o zona de uragan) pot fi modificate pentru a folosi sistemul de constructie House Factory. Sistemul nostru ingineresc are 3 trasaturi de baza: sistemul de podele, sistemul de pereti si sistemul de acoperis. Aceste componente pot fi folosite pentru a crea un numar infinit de planuri de constructie si formele acoperisului. Materialele folosite în sistemul House Factory sunt de cea mai înalta calitate la nivel mondial.

 O casa House Factory arata altfel decât una de caramida sau una de zidarie?

 Nu. De altfel, multi oameni spun ca pâna nu viziteaza mai întâi o casa asamblata, nu pot face deosebirea între o casa construita conventional si una House Factory. Avem multi proprietari de case House Factory care sunt de parere ca locuinta lor este mai buna din punctul de vedere al calitatii de finisare si al rezistentei pasive în comparatie cu casa vecinului. Acest lucru se datoreaza multiplelor caracteristici de standard incluzând componentele de precizie, peretii izolati, materialele cu costuri reduse de întretinere folosite în timpul constructiei si rezistenta pasiva a întregii structuri. Casa terminata este placuta din punct de vedere estetic si se potriveste cu peisajul arhitectonic al locatiei unde este construita.

 Pentru ce anume se potriveste cel mai bine House Factory?

 House Factory este un sistem de constructie si poate fi folosit pentru aproape orice desen sau tip de constructie, atât rezidential cât si comercial. Cladirile House Factory sunt ideale pentru scoli, clinici, cladiri guvernamentale, statiuni, câmpuri de minerit si case în majoritatea regiunilor din Europa, America si Australia unde constructia conventionala este foarte dificila si înceata. Am construit case de vacanta de închiriat dupa dorinta clientului pâna la spatii de cazare mari destinate turistilor în Europa, case cu impozit mediu pentru rezidentii locali, proiecte la scara mare de construire de locuinte, statiuni, scoli, centre medicale si case de lux. House Factory ofera un sistem ideal oricui care cauta o constructie care sa reziste la vreme, sa ceara reparatii minore, este usor si repede de asamblat si concureaza ca pret cu orice alt sistem fabricat sau conventional.

 Pot fi casele dumneavoastra construite în locatii abrupte sau izolate?

 House Factory a construit structuri în multe locatii considerate ca fiind prea greu sa se construiasca pe ele sau unde definitivarea constructiei conventionale ar dura ani . Putem construi cu Sistemul House Factory pe orice suprafata si în orice locatie unde materialele noastre de constructie pot fi expediate, fie în container, camion, vas fluvial, elicopter sau manual. Folosind sistemul nostru de constructie, se foloseste minimul de munca de excavatie si fundatie eliminând în mod normal nevoia de echipament mai greu.

If you enjoy our post, feel free to subscribes to our rss feeds