Cladirile House Factory sunt foarte competitive din punct de vedere al costului, în comparatie cu casele construite în mod traditional, care sunt construite la un standard ingineresc echivalent. Calitatea materialelor si produsele finite tind sa fie superioare altor sisteme. 

Preturile depind de multi factori si sunt valabile NUMAI pentru Francizati. Pachetul standard include toate structurile din otel, structuri rezistente la cutremure, grinzi de acoperis, ancore, bolturi, armaturi, suruburi, ca si Planuri ingineresti si de constructie la  4,25Euro/kg din fabrica în România. Cei care nu apartin de franciza vor plati 6,80 Euro/kg din fabrica în România. 

Transportul pentru acest pachet va creste ca valoare în conformitate cu distanta pâna la destinatie. Optiunile ca usile, ferestrele, tiglele de acoperis, scândurile din ghips, prefabricate, vopsea, dale de podea, cabinete, ferestre si usi obisnuite se adauga la calculul final. De obicei, cladirile House Factory costa mai putin pentru a fi finisate decât alte metode de constructie, când se construieste la o calitate finisata echivalenta si standard ingineresc. 

Preturile sunt ex-factory, România. Ele nu includ transportul, taxe si TVA, platibile în tara dumneavoastra.

If you enjoy our post, feel free to subscribes to our rss feeds